Hat Creek

Vi lämnade Mount Shasta bakom oss och färdades mot den lilla orten Viola intill ett cacherikt område som kallas Hat Creek i Lassensskogen. Det var ytterligare något söder ut och värmen började att öka och gick upp mot 36 grader på eftermiddagen. En viss lättnad fick vi dock vid målet som låg 1800 meter över havet, där var det blott 27 grader. Efter en stadig lunch i vår tillfälliga cachingbas, som var en timrad stuga i skogen, gav vi oss av ut på jakt igen.

På små skogsvägar finns flera serier på omkring 350 cacher. Man skulle kunna tro att här skulle vara många besök men så är inte fallet. I många fall har ingen varit här sedan 2017 och det märktes då många burkar saknades. Trots att det bitvis var många DNF:er lyckades vi nästan uppnå 100 hittade burkar denna dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: