Poledance

Dags för den sista dagen med PT-caching kring Boise – och det blev Poledance! Till en början gick färden på de sedvanliga små grusvägarna men gradvis kom vi ut på allt större vägar, det gick inte ens att stanna vid alla cacher. Började påminna om en trail som några av oss tidigare besökt i Danmark där stoppen utmed vägarna var allt annat än lämpliga.

Ett av vägens offer

Flera avsnitt hade ganska enhetliga gömmor, vid stolpar. Där av dagens rubrik – Poledance. Många burkar fick få underhåll, vi hade fått burkar och loggremsor av CO, då behållare ibland var reducerade till en hög med plastskärvor eller bara en löst liggande loggremsa.

Ingabo ägnar sig åt Poledance!

Dagen innehöll även loggning av ett antal virtuella, inte mindre än sju loggades under dagen.

Nu är det snart dags att lämna Boise och bege sig mot nya jaktmarker, men inte fler PT:s, den biten är avklarad och fordonet hjälpligt städat. Smutsiga burkar får inte tas in, inte heller smutsiga geocachare säger Jsson hotfullt med borsten i handen….

Ingabo använder högt tryck.