På väg mot Idaho Falls

Efter fem nätter i samma hus var det åter dags att bege sig ut på vägarna igen för att färdas mot Idaho Falls. Det var en resa på dryga 650 kilometer så det skulle inte finnas mycket tid över för burkjakt. Först skulle dock huset städas, vilket inte var helt lätt med ganska dålig städutrustning.

Akta dig Ingabo – Jsson har fått tag på en kvast!

Dagens tur gick vi några Earthcacher och Virtuella, några vid riktigt sevärda platser.

 

Shoshone Falls

Vi gjorde en liten utvikning under turen, när man ändå är i ”närheten” varför inte besöka en ny delstat?

Hade det inte varit för skylten som visade delstatsgränsen hade det varit svårt att veta att vi kommit in i en ny delstat, landskapet såg likadant ut som i Idaho, stora slätter med buskar, jordbruksmark och stora berg. Men en ny delstat blev loggad och vi fortsatte vidare på denna i övrigt mycket monotona resa.

Märklig park vi träffade på!

Till sist nådde vi Idaho Falls och ett tillfälligt boende för en natt. Där fanns ett anslag som man inte ser överallt, kanske en hint om den kommande dagens äventyr?

Var redo!