Änggården – problemcachen!

Idag var jag i Botanhuset och undervisade, huset är granne med den vackra Botaniska trädgården. Under lunchen var det skönt att komma ut i trädgården på en liten promenad. Då passade jag på att se till min cache ”Änggården” som ännu en gång rapporterats som saknad, man hittade endast en loggremsa. Det har blivit flera underhållsbesök under våren, varje gång har det visat sig att burken faktiskt funnits på plats – hur skulle det bli idag?

Den ”extra” loggremsa som fler hittat lyckades även jag hitta idag, när jag sedan tittade under bron så syntes burken mycket tydligt på andra sidan bäcken. Den låg på exakt rätt plats, hur kan någon missa den? Den löst liggande remsan plockades bort och jag fick lägga en logg om ägarunderhåll – burken finns där! Tankar fanns innan besöket på att arkivera cachen då jag inte hade några fler burkar på lager och inte har någon lust att köpa fler plastburkar för att ersätta gamla cacher. Det är dock troligt att jag kommer att börja arkivera cacher om ungefär en månad när jag kan se slutet på både den mest intensiva perioden på arbetet och inte minst mycket arbetskrävande saker som nu sker utanför arbetstid! Men på sikt kommer jag att minska mitt ”burkinnehav” rejält.

Efterskörden från USA resan har inneburit att en del loggar har fått läggas till och en del tas bort… Men några loggar i Sverige har det inte blivit, lusten att ge sig ut på jakt har inte funnits trots att jag flera gånger passerat förbi nyligen publicerade cacher. Kanske börjar man bli botad från skattjaktsdriften?

Men det tycks som om Botaniska börjat med sin egen skattjakt – för barnen….

På väg hem efter att ha avslutat föreläsningar och seminarier för dagen fick jag även en annan form av cachingupplevelse – skymtade Ragge1 som kom åkande med en spårvagn i motsatt riktning!