Fräntorpsgrottan fick gå in i arkivet

Då hela geocachingbasen just nu är en enda stor låda(!) fick det bli en morgonpromenad utan gps (den är också i en låda…) Men gps behövs knappast för att besöka en av sina egna burkar, närmare bestämt ”Fräntorpsgrottan”. Den hade fått flera DNF loggar och jag tyckte det var hög tid att se efter om den ändå fanns kvar. Så var det tyvärr inte, det är mycket ”aktivitet” kring grottan så PET röret har nog fallit offer för någon elak mugglare! Då den blivit mugglad ett flertal gånger tidigare fick det bli en arkiveringslogg för denna burk från 2011.

Jag har fler burkar som är tillfälligt avstängda, varav två på Kåsjörundan, nummer 13 och 15, dessa har dessutom fått reviewer ”hot” om arkivering om inget görs inom  30 dagar. Det blir troligen också arkivering av dessa två burkar liksom av hela rundan kring Kåsjön då det inte finns tid till underhåll av burkarna. Så om du har ologgade Hallénburkar i trakten av Kåsjön kan det vara en god idé att göra ett besök där innan de försvinner in i GC-arkivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: