Julevent i Göteborg 17 december

Hallén & bgr01 önskar traditionsenligt alla geocachare varmt välkomna till 2019 års upplaga av ”Julevent i Göteborg”. I år träffas vi kl 18 utanför Lisebergs grindar, vem vet. någon är kanske intresserad av ett post-event inne på avgiftsbelagt område där Jul på Liseberg – stadens största mugglar-julevent pågår. Det är fjortonde året som det hålls julevent i Göteborg, allt började när grodan & fiabus och Hallén började tala om möjligheten att ordna ett geocachinevent före julen 2006. Eventet fick namnet ”Glöggevent i Göteborg” och hölls vid en liten grillstuga där Stora och Lilla Delsjön möts. Allt sedan 2010 har det varit Hallén & bgr01 som agerat tomtar.

Alla önskas varmt välkomna!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: