Vid den låga skyskrapan

Idag gav jag mig ut på en foto-runda men ett par burkar hade jag också tänkt att ”klämma” in under vandringen från cachingbasen till Hisingen. Båda belägna vid det så kallade Karlatornet, det har nu nått ett par våningar över marken, det går i krypfart. Det finns anledning att undra hur det egentligen kommer att gå med detta projekt. Under lång tid har det talats om en försäljning av tornet, men den går inte snabbt. Mycket av marken kring tornet har sålts och man kan tvivla på att allt i den storslagna planen kommer att genomföras.

Nu slapp jag bekymra mig för ekonomin kring byggandet av en skyskrapa, allt jag behövde tänka på var att samla lite information för att kunna logga den virtuella ”KARLATORNET”. Denna uppgift gick utan problem och jag kunde därefter gå till den traditionella cachen ”Karlastaden”. Där har jag varit en gång tidigare men då kunde jag inte finna den lilla burken trots en bra hint. Idag gick jag till samma plats och se där, burken fanns och kunde loggas. Nöjd med dessa två bonusar under fotorundan kunde vandringen avslutas och en lämplig geo-buss körde fram på den närbelägna hållplatsen – slutet gott, allting gott!