Event och saltstänkt FTF

Då var det dags att åter gå på event, denna gång ett äventyrligt event! För att få det hela lite äventyrligt blev det vandring in mot centrum i hård vind och tidvis rikligt med regn. Det blev också tillfälle att besöka en virtuell cache och två earth cacher på vägen. En mindre grupp var redan församlade vid Stenpiren när jag kom fram och snart anslöt många fler. Alltid trevligt att träffa andra burkletare och höra om erfarenheter och kommande planer, ty sådana finns det alltid – gäller även Hallén….

TB bord!

Vid halv elva klev EO MacGyver72 upp på TB bordet och berättade att något nu släppts… Det visade sig vara ”Äventyret längs Älven/Adventure along the River” en ny ”Adventure Lab” cache. Vi var alla snart iväg ut på promenaden. Steg för steg klarades av utan större hinder, dock fick jag problem med sista zonen där min telefon ansåg att jag skulle stega 15 meter ut i älven, något jag inte önskade. Men det gick att följa med den stora mängden av burkletare mot finalen där vi trots många ögon fick leta en stund innan burken hittades. FTF för samtliga!

Därefter återvände jag till sista zonen och fick efter lite trixande telefonen att acceptera att jag var på rätt plats. Nu var det hög tid att återvända hem till geocachingbasen för att värma upp sig igen efter allt stillastående i blåst och regn.

På väg till den sista zonen innan finalen.