En tur ut i skogen

Åter en dag med enastående härligt vårväder, kanske något kallt vid ”utvandringen” men det ändrade sig ganska snabbt. Dagens mål låg en bit österut vid Furåstjärn, dit tänkte jag mig redan för några veckor sedan men då såg det ut att vara problem med cachen så jag avvaktade. Nu hade den blivit renoverad och nyligen loggad så då vågade jag mig dit.

Det var lugnt och stilla på stigarna så jag fick en behaglig vandring till cachen och väl på plats var det inte någon tvekan om var burken skulle finnas. Sedan blev det en vandring förbi min egen cache Älgs grotta och vidare på små och slingrande stigar då vandringen utökades rejält i det vackra vädret. Det skulle bli lite över två mils vandring denna dag och en stor del gick i helt obanad terräng, inklusive hoppande på tuvor över en ganska blöt mosse – lite vardagsspänning fastän det är söndag!

Det märks att många denna tid vistas i hemmaterrängen. Det kommer fler loggar på mina burkar än på länge just nu, vilket är trevligt. Så det har blivit en del renovering av egna burkar de senaste dagarna, byte av loggremsor och även byte av en hel burk som fick ske vid Vy över Tjyvkistan. Fler turer av detta slag blir nödvändigt då jag har ett par ”problemburkar” kvar, men även dessa skall i möjligaste mån ordnas till.