Vid det svarta vattnet

Under början av hösten förra året stängde jag av ”notifications” och det har lett till att jag missat en del nypublicerade burkar. Märkligt nog tänkte jag inte på att dubbelkontrollera med kartbilden i mobilen när jag var ute på tur igår, trots att jag då passerade nära ”Svarttjärn revived” och trots att jag då såg något misstänkt…. Men, det är ingen skada skedd då denna burk ligger inom det absoluta närområdet. I dessa tider när arbetsdagen kan inledas med en milsrunda i Delsjöområdet istället för färd in till kontoret så passade jag på att gå vägen förbi cachen. Tittade först på den gamla placeringen, men insåg att den var flyttad en bit. När jag såg snigeln var det inte längre någon tvekan!

Snabbt loggad och sedan vidare mot det svarta vattnet, Svarttjärn, som egentligen är en uppdämd mosse och inte någon naturlig tjärn. Där kom en bonus, en häger lyfte när jag närmade mig.

Närbild nedan, inte så dåligt med tanke på att det är fotograferat med mobilkamera.

P.S.

Nu är ”notifications” för traditionella cacher återaktiverad!

D.S.