En promenad i parken

En hel månad har passerat utan en enda loggad burk! I dag var jag på väg till ett event, ja inte ett geocachingevent utan ett äkta mugglarparyt med en 4-åring i centrum för händelserna. Men under promenaden dit hade jag en minnesbild av att det skulle finnas en relativt ny burk i Redbergsparken så jag styrde stegen i den riktningen då jag var ute i god tid. Parken har väl inte det bästa ryktet och de få gånger jag besökt området för att leta burk har jag nästan alltid träffat på en del slitna individer och denna gång var inte något undantag. Men de var få, endast två, och de höll till utom synhåll. Eftersom detta var impulscaching höll jag endast telefonen i handen och den visade mig i högst varierande riktningar. Höll nästan på att ge upp hela försöket. Förmodligen, tänkte jag, har ringrostigheten nu gått så djupt att det inte längre går att hitta en burk. Men så ruskade jag på mig lite och lite minnen från gångna tider började komma fram och jag utvidgade sökområdet, och se där fanns en sten och bakom den en burk. Men som besökaren före mig skrev så saknades loggremsan, men det var ingen tvekan om att detta var rätt burk. Fick skriva på det kvitto som låg i cachen och kunde nöjd bege mig till en annan liten park för ett hejdlöst firande!