En väktare & en grotta

Fredag förmiddag blev det en liten runda i närområdet för att rensa upp bland nytillkomna burkar. Vandringen gick mot öster och snart närmade jag mig Ljungkullens bostadsområde, där skulle det finnas en väktare. GPS:en pekade tydligt mot en plats men jag fick avvakta då några synnerligen pratsamma mugglare hade en minikonferens på platsen. När dessa väl försvunnit började jag söka, men det visade sig att inget fanns att hitta. Kan det finnas fler platser att leta på? Så var det, ibland får man tänka tredimensionellt och väl på rätt nivå så hittades burken snabbt.

En annan väktare vid Ljungkullen – dock inte med cache…

Nästa mål under dagens vandring var cachen ”Nära Fräntorpsgrottan”, alltså nära den plats där jag hade en cache 2011-2019. Denna nya burk har lagts ut av TEX (tidigare The Explorist) och det visade sig vara en riktigt svår cache. Har varit här tidigare och letat utan framgång, var nu beväpnad med ett tips men det verkade ändå luta åt att burken inte skulle hittas. Gick över vissa ytor flera gånger och så en sista översyn, men den kan det inte vara…. – men se, där var den! Riktigt härligt att få denna avklarad, kunde därefter nöjd återvända till cachingbasen.