Tillbaka till Haga

Nog blev det en vandring även idag, även om de otåliga vandrarkängorna idag fick vila. Istället valdes ett par lågskor – utmärkt ifall man skulle träffa på en gräsbrand….

Turen gick in mot de centrala delarna av staden för att klara av en final och en bonus. Först på min korta lista fanns finalen till ”Statues in Gothenburg”. Först följde jag hinten, men det visade sig vara en mindre bra idé, sedan började jag använda geo-ögonen och efter en stund påträffades något misstänkt som med hjälp av en liten pinne kunde lockas ur sitt hål och därefter var burkens loggbok snart försedd med en Hallén-signatur.

Min stadsvandring gick nu vidare mot Haga där jag för ett par dagar sedan fått lämna bonusen ”Händelser i Haga bonuscache” ologgad på grund av oväntat hög mugglaraktivitet. Men några minuter över sju på söndagen var det folktomt i området så jag kunde skrida till verket. Letandet blev inte utdraget, burken hittades direkt när jag ankom till platsen. Därmed var söndagens lilla burkrunda avklarad och jag kunde gå upp på mitt närbelägna kontor för att hämta lite fler böcker och med tungt lastad ryggsäck gick vandringen hemåt.