Hallén känner sig yster på International Geocaching Day

Idag är det sannerligen en stor högtidsdag, vad är väl midsommar och ju mot att fira International Geocaching Day? Denna dag måste man givetvis logga en burk och i förrgår publicerades det en rykande färsk ALC med tillhörande bonus inom geocachingbasens närområde, ett mycket lämpligt mål för dagen. Bland hästar och torp blev en trevlig promenad till platser som jag känner väl, inte bara var platserna ligger utan också deras historia. Frågorna gick därmed lekande lätt att besvara. Under turen är gick jag en bit på Ysters Väg, inte undra på min känsla denna dag… Varför heter vägen så? ”Yster var en legendarisk polishäst, känd och ihågkommen inom yrkeskåren” som jag berättade om på Delsjöområdets historia 2013. När finalen väl var avklarad begav jag mig mot mitt kontor i centrum på ännu en tillsynstur och bokhämtarbesök, därefter tillbaka mot cachingbasen. Dagens tur kom att förutom loggar inbringa ”Modern Wonder Taj Mahal”, för er som eventuellt missat detta så har HQ publicerat en ny utmaning där man kan få med sig olika underverk vid loggning av cacherna. Man måste först samla alla moderna underverk innan det är dags för de antika. Belöningen är givetvis några nya (3 st.) souvenirer!