Blandad burkdiet

Man skall variera dieten även när det gäller burkar, annars kan säkert skörbjugg eller något annat otrevligt drabba cacharen! För att motverka sådana otrevligheter drog jag idag först iväg på en multitur, den krävde vissa insatser där det krävdes lite assistans men detta var redan förberett och klart så multin ”Präsdgårdsängen” (borde väl vara Prästgårdsängen?) klarades av någorlunda enkelt.

Nästa del i GC-kostcirkeln var en myst, en julmyst dessutom – borde väl vara en julmust… Vid nollpunkten blev det en hel del letande och jag gjorde som många andra, letade på fel sida och hittade burken först när jag lyfte blicken. Det är en bra och kryptisk hint för att hitta ”Göteborgs Julkalender 2019 # 3”. Efter framgångsrik loggning begav jag mig till ”Lummig värld av sten och vatten” där jag varit en gång tidigare och letat. Hade nu beväpnat mig med en extra hint och vetskapen att denna var mindre än ”small”. Efter ett kort svep över området kunde burken plockas fram och dagens tredje och sista loggremsa var signerad. Dags att vandra tillbaka mot geocachingbasen.