Plastparty i skogen

Ibland återvänder geocacharen liksom brottslingen till platsen eller vid vissa högtidliga tillfällen till samma burk, fast den är ny, men ändå inte. Ja, nu är det så att jag kommer från Göteborg och här är detta med gamla och nya en mycket komplex historia. Här får en ny arena exempelvis heta den gamla, men det är bara för att utsocknes mugglare inte skall förstå vad det handlar om. Samma känsla fick jag i dag vid ett besök i min favoritskog där burken ”Plastic Container Party #1 (Resurrected)” Ursprungligen hette denna ”Tupperware Party” men så får man inte längre döpa burkar! Cachen lades ut 2010, året då vi firade att geocachingen fyllde 10 år, men det är tio år sedan nu… man börjar bli en ålderstigen geocachare.

Bruken var den samma som då, men med en ny inre burk med ny loggremsa, och den var belägen på samma plats som för tio år sedan. Inga problem att hitta och logga. Såg att TMR68 loggat den i går, undrar när det kommer en logg på nätet….

Efter framgångsrik signering gick jag vidare mot öster för att möta två kvinnor i en liten stuga – kitteln stod på spisen – undrar vad som pågick där…. Men det är som det brukar heta i sagan, en helt annan historia….