Skräckinjagande möte i skogen

Innan dagens möten skulle inledas tog jag en kortare tur ut för att få lite lätt motion och en burk till kontot. Det är alltid trevligt när det kommer nya cacher att besöka inom gångavstånd från cachingbasen så jag gav mig av med raska steg mot ”Halloween III”. CO Cyborgsun har haft två burkar i området tidigare med samma tema, men båda har blivit mugglade. Återstår att se om denna tredje variant får ett längre liv.

Solen hade ännu inte gått upp när jag anlände till nollpunkten och började leta, men med en kraftfull lampa tog det ändå inte så lång tid att lokalisera en misstänkt plats. Det som mötte mig där bör få blodet att frysa till is i den mest härdade mugglare, så det borde vara ett gott skydd!

Efter framgångsrik loggning blev det en kortare promenad hemåt för att sedan ägna ett antal timmar åt att zooma….