Partilled

Dagen skulle fyllas av mugglaraktiga aktiviteter men om man bara ser till att komma ur sängen i tid på morgonen så går det ändå att hinna med lite burkjakt. ”Upp och hoppa Rulle T” hojtade jag och nog hoppade han alltid och sedan begav vi oss av ut på landsbygden, hela vägen till gamla Partilled, eller Partille som folk envisas med att skriva i dag.

Efter lite snurrande utmed vägen hittade vi fram till dagens första burk, ”Blommor & Bil (Partille) – Reborn”. En klassiskt klurig gömma som hittades omedelbart, dock mycket blöt och knappt skrivbar ens med den ”fina” geocachingpennan.

Nu skola vi ge oss på en multi, ”Skolvägen”. Det var första gången Rulle T sett en multi, ”märkligt” var kommentaren… Mer bekant var avslutningen på dagen som var en ALC ”Partille Centrum”, dock utan någon fysisk burk som avslutning. Det blev ändå en liten upptäcktspromenad genom centrum som har förändrats oerhört mycket på några få år, knappt så man känner igen sig! Men några platser var oförändrade, kyrkan, kommunhuset, herrgården med flera platser.

Efter den lilla promenaden var det dags att avsluta den korta geocachingrundan för att börja förbereda inför en helt annan form av aktivitet, det blir till att dega en stor del av dagen….