Nobelloggning…

Dom säger att Nobelfesten i Stockholm är inställd i år, men Nobelloggningen är dessbättre inte inställd! Vid denna högtidsdag utdelas tre FTF pris till välmeriterade geocachare. Vad är nu detta, tänker säkert en och annan läsare!

Allt började strax efter kl 8 på torsdagsförmiddagen då ett mail om en ny cache ramlade in i boxen. Det var ”Göteborgs Julkalender 2020: 10 – Julgodis” som dykt upp inom cachingbasens absoluta närområde. Då jag inte jagar FTF längre så tyckte jag att det kunde få ljusan (någorlunda) innan jag gav mig av och när det väl ljusnat fanns det en del arbetsuppgifter att sköta i hemmakontoret. Slutligen var det läge att ge sig av och några minuter i 10 på förmiddagen närmade jag mig nollpunkten. Från ett något snårigare och brantare håll närmade sig samtidigt Erik7777 och vi möttes vid nollan och frågan uppkom – var är Monway? Svaret kom omedelbart när vi hörde ett – hallååå – och Monway kom genom den absolut värsta terrängen även han givetvis med siktet inställt på burken. Det blev därefter en gemensam loggning av en för mig oväntat FTF.

Kul med ett litet mini-event i dessa isolerade tider! Långt bättre än Nobelmiddagen är väl att få en Nobelloggning med FTF!