Ingen dötid

Efter att ha vandrat in till centrum, och det som förr kallades för arbetsplatsen, för att där hämta en julgåva som visade sig vara en mängd ätbara produkter som nog kan komma till användning, gick jag mot dagens ALC. Den ena ALC:en är väl den andra lik tänkte jag och klev in på Östra kyrkogården. Där började vandringen mellan från grav till grav, gravallvarligt besvarades frågorna. Det gäller dock att se upp med de där änglarna, de kan vara luriga. Efter lite irrande på de labyrintliknande gångstigarna fick jag fram en koordinat till bonusen.

Det var dags att lämna den monumentala begravningsplatsen och bege sig till en helt annan miljö. Där kan det vara en del mugglartrafik men denna förmiddag var det ganska lugnt så jag kunde ostörd plocka även bonusburken innan vandringen gick tillbaka hem och dagens arbete.