Tre city-burkar

Dagen inledes med en vandring till kontoret för att där hämta ett antal böcker som det kommit krav på från biblioteket. Det gav mig anledning att kombinera nytta och nöje (vilket som är vilket beror på perspektivet…) När det ljusnat lämnade jag kontorsbyggnaden och gav mig av mot dagens första cache S:t Johanneskyrka. En klassisk placering av burken gjorde att den snabbt hittades och loggades.

Färden gick nu vidare mot nästa kyrka och dessutom en julburk Göteborgs Julkalender 2020 #7 Oscar Fredriks kyrka. Här fick jag leta lite längre då jag fick nollan en bit bort, men då gäller den gamla principen att utvidga sökområdet, och det gav som så ofta förr, resultat.

Det var nu en bit att gå till nästa burk Medicinare-cachen. En oväntat stor burk visade sig finnas på platsen. Det krävdes dessutom att man tog sin geocachingmedicin innan loggboken fick signeras, och det skulle ge vissa effekter – kan ännu se små gröna burkar som dansar runt skallen, har aldrig sett burkar med vingar förut – kan detta vara normalt…..?

Därefter gick turen mot bibliotekets bokinkast och sedan hem mot geocachingbasen – trodde jag. Det blev istället en mycket akut avvikelse från vandringsrutten för att hjälpa en äldre släkting som råkat lite illa ut, dock inte något besök på akuten, men ändå en del dramatik som ändrade planerna för dagen och säkert kommer att påverka även morgondagens planer.