Gryningscaching

Ibland gäller det att slå till i gryningen innan burkarna har gnuggat sömnen ur ögonen….! Eller så är det helt enkelt trevligt att ta en runda i skogen innan dagens arbetet tar vid och samtidigt få några loggade cacher. Det var snarast det senare som var motivet till att bege mig ut på jakt efter några av de nya cacherna i Göteborgs serien denna första vardag efter påsk. Jag snörade på vandringskängorna och lämnade cachingbasen 5.14 och nådde den första burken för dagen, #77, när ljuset från den uppåtgående solen började spridas mellan träden.

Vandringen gick sedan vidare mot #78 där jag inledde sökandet lite väl högt upp i terrängen, min gps verkade smått förvirrad, men så kom jag från rätt håll och såg burken som jag faktiskt stått ovanpå en kort stund tidigare, men så kom jag från rätt håll och såg burken som jag faktiskt stått ovanpå en kort stund tidigare, men då gick det inte att se den. Därefter följde nummer #79, #81 och #80 i rask följd.

Den sista burken för förmiddagen var därmed avklarad och gryningen hade hunnit bli till dag och jag avslutade med EN fin utsikt över Stora Delsjön.