En måndagsburk

För en tid sedan publicerades en ny burk i närområdet, Lufsarna. Den fick ligga lite innan jag gjorde mitt första försök då den inte direkt är invid min före-jobbet-vandring. Men förra veckan blev det ett besök som dessvärre slutade ingen logg alls. Då snurrade jag runt platsen i en timma och fick till slut avvika då dagens första zoom-möte väntade. Uppenbarligen hade jag fokuserat på helt fel områden under mitt letande. Efter några dagar kom jag över ett användbart tips, och det pekade mot en plats som jag faktiskt inte sökt igenom, men jag borde ha gjort det! Så är det ibland, man får återvända och göra ett nytt försök. I dag blev det en ny före-jobbet-vandring till platsen och efter en liten stund påträffades det jag inte sett förra veckan och där låg också burken – härligt! Men en känsla av lättnad kunde jag sedan ta mig an dagens övriga uppgifter.