I allmänhetens tjänst

I dag var det dags att logga bonuscachen som är kopplad till ALC turen Public Service. Det var den längsta runda jag gett mig på av detta slag och den togs inte på en dag heller, det går givetvis men det föreföll bättre att dela upp den. Allt började på Hisingen vid det nutida TV- och Radiohuset. Sedan fortsatte det med besök på andra sidan älven innan sista delsteget loggades i förrgår. Det har varit turer både till fots och med Rulle T.

Trots att jag var ute vid en tidpunkt då mugglare brukar hålla sig borta så visade det sig att det var ganska mycket folk vid platsen för finalen! Därför lämnade jag den till ett lämpligare tillfälle.

Denna fredag gav jag mig ut på ett nytt försök och det skulle visa sig framgångsrikt. Förutom själva loggen fick jag även en hel del naturupplevelser, det blev två rävar, samt rådjur, hare och några unga ekorrar.