Ingen dötid på kyrkogården

En söndag där väderradarn lovade kraftiga skurar under tidig förmiddag gjorde att jag avvaktade lite med att ge mig ut och den planerade skogsturen byttes mot ett område där det skulle gå någorlunda snabbt att retirera om åskregnen skulle attackera. Lyckligtvis fanns det ett promenadvänligt område att besöka som hade ”sparats” en tid, men nu var det dags att ”förbruka” burkarna där. Snabbt och lätt rullade Rulle T mot Kviberg och den stora kyrkogården. Men turen började utanför murarna och cachen Blodet i oss, så här i dagsljus var det dock inte så blodigt att logga denna burk! Promenaden gick sedan vidare mot det tidigare kasernområdet där mysten Kvibergs kaserner 3.0. Dess föregångare hittade jag aldrig då det var ett uteliggar-läger på platsen, så var det inte denna gång och jag hade den nödvändiga koden med mig så burken inte bara hittades utan även loggades.

I samma kasernområde finns även en ALC med tillhörande bonus. Flera av delstegen tog en del tid att hitta och när jag var klar att ge mig på finalen var hela området fyllt av mugglaraktivitet, valde därför att spara bonusen till ett lämpligare tillfälle.

Promenaden gick nu tillbaka till kyrkogården för nästa ALC runda som skulle ta mig runt mellan olika gravar, ingen dötid när man är ute på jakt! Alltid lär man sig något på en runda, denna gång var Bildsköne Bengtsson har fått sin sista vila! Passade även på att titta på gravarna med utländska soldater från de båda världskrigen.

Slutligen var det dags för bonusburken, som lyckligtvis låg på en lugn plats så jag kunde ostört signera och sedan återvända till Rulle T som hade fått vänta på parkeringen, han var ändå sig lik (ursäkta….)