En multi

Det är inte alla dagar under en semester som är semester, för mig har måndagar inneburit att semestern brutits för en del arbetsuppgifter. Därför blev det en tur i närområdet för att gå en kortare multi. 5 år av tystnad av privatakatta har sin start förlagd inom ett bekvämt gångavstånd från cachingbasen, Rulle T fick alltså denna dag vila sig i sin underjordiska bunker. Multin handlar om sångaren m.m. Freddie Wadling. Det krävdes dock inte någon närmare bekantskap med hans verk eller musik i allmänhet för att gå multin, vilket var tur för mig… Uppgifterna var tydliga och svaren likaså, steg för steg betades av och snart befann jag mig vid burken, som passade väl in på cachens tema. Den loggades och därefter begav jag mig tillbaka till cachingbasen – tillika mitt kontor. Det fanns faktiskt lite tid över innan arbetet började så jag passade på att lösa en myst också, men den får vänta till en annan dag!