På besök i Pokémon världen

Ibland tvingas man göra utflykter från geocachingvärlden för att hitta lösningar som leder vägen fram till en burk. När mysten Pokémon! publicerades innebar det lite efterforskningar i detta virtuella spel och dess figurer. För ett par år sedan tittade jag närmare på spelet och skapade ett konto för att bilda mig en uppfattning om det hela. Man kan ju inte säga att man inte gillar ”maten” om man inte har smakat, samma sak gäller för spel av olika slag. Det behövdes inte lång tid innan jag konstaterade att Pokémon inte var något för mig. När nu mysten krävde lite kunskap i detta ämne så var inte bekantskapen jag inledde för ett par år sedan tillräckligt djup för att utan assistans från nätets sökmotorer klara uppgiften.

Efter lite sökande så hade jag en trolig lösning och den visade sig vara riktig och i dag begav jag mig ut på en liten promenad för att leta upp själva burken. Den visade sig finnas på plats och ännu en logg var säkrad, men det blev också dagens enda då det fanns andra uppdrag som upptog min tid. Åter mot cachingbasen!