I ormarnas rike(?)

Lite burkjakt får man unna sig under semestern så Rulle T anlitades för en tur i östlig riktning för att där logga lite blandade burksorter, mest mystar. Vid tio i 6 anlände vi till en lämplig parkering och det trogna spöt plockades fram, kängorna placerades på fötterna och vandringen kunde inledas. Redan innan den första burken loggats påträffades oroväckande varningar – är jag möjligen på väg in i ormarnas rike? Vilken slags orm man skulle akta sig för framgick inte, var det skallerorm? kobra? boa?

Varningen oroade mig inte, snarare roade mig! Utan att bekymra mig om de slingrande varelserna tog jag mig fram till dagens första burk, en Wherigo, av det längre slaget dessutom. Finalen var snyggt utformad och jag fick lite påskkänsla när Påskafton. Påskjakt. PiP 2020 loggades.

De kommande burkarna krävde att det medhavda spöt plockades fram. Cacherna satt på varierande höjder men samtliga nåddes utan problem.

Efter fyra avklarade mystar var det dags att röra sig vidare mot finalen för en multi, 2020-ett annorlunda år, som visade sig lite utmanande på fler sätt en ett, men allt klarades av och signaturen satt snart i loggboken.

Dagens vandring blev kort men gick genom en hel del fin natur med åtskilligt fågelliv runt om cacherna. Efter 6 loggade burkar återvände jag till Rulle T och återvände hem till cachingbasen.