Backigt i Skatås

Strax före gryningen gav jag mig av, inte med Rulle T, utan till fots. Målet var nämligen några närbelägna burkar i det backiga Skatåsområdet. Österifrån närmade jag mig dagens första cache, Backar i Skatås #2-uppåt vid Apslätten. Hade tänkt mig en snabb-logg men det visade sig ta lite tid att hitta den lilla burken. Efter att ha snurrat runt en lång stund mellan träden fick jag äntligen syn på cachen och kunde säkra min logg. Nu bar det av nedför alla backarna och bort till Backar i Skatås #1-inledning. Där behövde jag inte leta lika länge, inte länge alls faktiskt! När jag ändå var i denna trakt sökte jag mig en ”bit bort” för att logga en myst, pussel 7. Även den fångades utan problem.

Dagens ”före-jobbet-tur” avrundades med ännu en backig cache, Backar i Skatås #3-Branten. Attributet trädklättring gjorde mig först bekymrad, men det visade sig inte vara så farligt utan till och med jag vågade mig på den klättring som krävdes här! När denna logg var signerad var också dagens burkjakt till ända och jag återvände till hemmakontoret för dagens arbetsuppgifter.