Utmed Torrekulla leden

Söndagen bjöd på fint cachingväder om än något kyligt när jag anlände till en lämplig P-koordinat med Rulle T strax efter soluppgången. Tiden för burkjakt var begränsad denna dag men lite motion, frisk luft och några loggar ville jag ändå få mig till livs innan andra sysslor skulle ta överhanden. Från den lilla parkeringen gick vandringen upp mot dagens första cache, Torrekullaleden: Böket. Hade väntat mig ett uppbökat område med vildsvin lurande bakom buskarna, men så blev det inte. Burken hittades på en obökad plats och i gott skick utan svinaktigheter.

Vandringen fortsatte utmed leden till Torrekullaleden: Krokmossen som också kunde letas upp utan besvär. Strax därefter lämnade jag leden för att söka mig mot Årekärr NE #3, som förde mig in på ”farliga platser”, ja faktiskt lite riskabelt om man hade gått i trakten efter klockan 9 denna söndag för så skulle det hållas skjutövningar i området!

Det var alltså i sin ordning för mig att gå stigen eftersom det var utanför den anslagna tiden för övningen.

Årekärr NE burkar blev sedan temat för den resterande vandringen, nr 2, 6 och 4 hittades utan problem. MEN Årekärr NE #5 gav inte någon logg. Enligt tidigare loggar skulle det röra sig om en cache typisk för denna CO – och nog vet jag hur sådana ser ut, men någon burk ville inte visa sig.

Efter knappt 8 kilometers vandring och 6 hittade burkar var jag tillbaka vid parkeringen och började rulla hem mot cachingbasen för att ta tag i det övrig som behövde utföras inför kommande veckas jobb-relaterade utmaningar!