En fredagsburk

Dagens föreläsning skulle hållas på en plats där jag aldrig tidigare föreläst, nämligen Zoologihuset. Var orolig att hamna i något mystiskt experiment och kanske aldrig hitta ut igen! Hade fått en vägbeskrivning som påminde mig något om en letterbox – så det gick bra. Väl på plats, var det Hallén, biträdd av en ostämd flygel som framträdde…. Men det är en helt annan historia!

När väl lunchtimman inträdde kunde jag lämna den stora byggnaden och få lite mat och därefter lite burkmat i form av en cache. Jag hade observerat att cachen Linbanelekplatsen inte låg så långt bort så dit gick min lunchpromenad. Efter att ha letat mig upp för sluttningen påträffades gömman utan problem. Därefter var det åter in i det stora huset, starta upp datorn, och sätta igång att förläsa ytterligare några timmar innan hemfärd till cachingbasen med Rulle T (givetvis).