Ränna runt Ånäsfältet

Hemarbete är ju åter ”standard” men det innebär inte att man måste sitta inne hela dagen när solen skiner! Det blev givetvis en lunchpromenad och i dag hade jag utsett Ånäsfältet som mål då jag där hade en ologgad multi som ”fallit i glömska” i min geocachingplanering.

Det blev raka kliv mot Ånäsfältet i den kyliga förmiddagsluften. Väl på plats plockade jag fram en utskrift med den information som behövdes för vart och ett av de fyra stegen. Jag hade läst att några tidigare besökare hade haft problem med att förstå vilken information som skulle noteras. Lyckligtvis hade jag inte dessa problem utan fick till trovärdiga siffror som omvandlades till koordinater som verkade kunna stämma.

Den sista biten runt fältet klarades av och den lilla burken hittades snabbt. Efter (nano) signering fick burken återgå till sitt ”bo” och jag återvände mot cachingbasen.