In i dimman

Det strålande vädret under gårdagen hade i dag bytts mot något mer typiskt för Göteborg, grått och dimmigt. Det fick ändå bli en kortare tur i närområdet, närmare bestämt till Lunden, för att leta efter några mystar. Den första burken jag försökte mig på förblev dock en myst då ingen cache hittades. Men en bit bort väntade Lunden-pyssel #2 och där gick det betydligt bättre. Problemfritt gick det även att hitta Lunden-pyssel #3.

Den trilskande burken besöktes även på hemvägen utan att det ledde till att burken hittades. En extra sväng gjordes även till en ologgad traditionell cache i Lunden, Nobla gatan, som jag har besökt tidigare utan resultat. Inte heller denna gång påträffades burken, så hälften hittade, hälften DNF denna dimmiga dag, kanske sätter sig dimman på cacheblicken?