En nano – och lite TV…

Dagen började med lite fysisk aktivitet och en kortare vandring i närområdet för att logga en myst, #33 – Simpelt, och nog var det simpelt loggat! Endast en rökande mugglare rörde sig en bit bort, men det var en ouppmärksam person som fokuserade på sitt gift och sin telefon, så jag kunde logga i lugn och ro.

Tillbaka i cachingbasen ägnade jag mig åt att se ut nya jaktmarker. Nu när vi kanske kan se en (tillfällig?) lättnad i pandemin så kanske det är dags att bege sig utomlands. På min cachingkarta ligger stora områden med ologgade burkar en kort resa med färjan över till Danmark, mycket lockande! Inte utomlands, men en bit längre bort, väntar cacherika trakter i Skåne, också lockande då det även finns många historiska platser att besöka under en sådan resa. Så hungern på några lite längre utflykter än vad som varit aktuellt de senaste två åren börjar bli ganska påtaglig.

Inte direkt relaterat till geocaching började jag efter dessa ”kartstudier” se på en ny serie på UR/Kunskapskanalen ”Vandring längs Hadrianus mur”. En dryg kvart in i programmet visade det sig vara ett geocachingprogram! Programledaren blev introducerad till den ädlaste av aktiviteter och fick signera sin första loggbok, därefter gick vandringen mot nästa cache – så som det skall vara.

Det är inte otänkbart att det kan bli ett en vandring kust till kust någon gång, har länge haft den idén och den känns allt mer lockande.