En promenad i parken

Geocaching innebär tämligen ofta en promenad i parken och en sådan skulle det visa sig bli idag. Det var inte direkt lovande väder under morgontimmarna så den något mer långväga färden österut för loggning av ett antal ALC rundor m.m. ställdes in. Men när solen började skina och vinden vina var det ändå läge att gå ut på en mindre burkletar tur i närområdet. På lite omvägar sökte jag mig till dagens första cache, en multi benämnd Redbergsparken Nord. Efter lite upptrappning och nedtrappning i jakt på rätt antal antal hårda steg så gick jag vidare till den andra punkten i multin, där gick det snabbt att få informationen. Beräkningen tog inte heller lång tid och strax därefter låg finalburken i min hand.

När jag nu ändå var ute på promenad sökte jag mig mot Olskroken för att se om några hundmugglare var ute och luftade sina fyrbenta vänner. På den punkten blev jag inte besviken, ganska många vistades i den lokala hundrastgården. Lyckligtvis låg inte cachen Olskroken hundrastgård invid jyckarnas lekplats utan lite utanför deras blickfång. Först nosade jag runt likt en hund men det var snarare bättre att leka att man var giraff, då ökade förutsättningarna att hitta burken.

Inte alltför långt bort väntade dagens tredje och sista cache invid Ånäsfältet, benämnd Ånäsfältet tradd. På fältet höll några radiostyrande mugglare på att leka med sina små fartvidunder. Men jag hade tur och dom utnyttjade inte konstruktionen som jag önskade att söka av. En mindre husvägg dolde dessutom mina förehavanden så jag kunde obesvärad logga denna nano. Därmed var dagens minitur avklarad. Undrar vad som väntar i morgon?