Spöken och en bil-ALC

Det är skönt att ljuset kommer allt tidigare denna årstid, då kan man hinna med lite burkjakt även om tiden är begränsad. Strax efter kl. 6 kom jag med Rulle T in mot en parkeringsplats inte långt från en röd sten och dagens första virtuella cache, Röda sten. Det var en ganska kylig start på dagen så mugglarna höll sig hemma i sina hålor. Det enda kravet för loggning var en bild med Älvsborgsbron i bakgrunden, det klarades lätt av!

Därefter gick promenaden med raska steg tillbaka mot Rulle T och strax var jag inte längre nedanför bron utan uppe på bron med siktet inställt på Hisingen. För andra gången på kort tid blev det ett besök i den lilla, men fina, Rya skog och den nya virtuella cachen mitt ute på en av skogens ängar. Visade även upp en lapp med mitt nic, hade fått för mig att det var ett krav, men så var det egentligen inte, men det är aldrig fel med både hängslen och livrem….

Efter denna korta skogspromenad var det dags att rulla vidare mot den stora biltillverkarens område. Där väntade ”Cars cars cars” en ALC som bäst loggas per bil enligt beskrivningen. Det är inte helt lätt att hitta inom fabriksområdet för oss som inte är så bekanta med denna fabrik. Därför hade jag förberett mig med ett antal koordinater så att det skulle gå enklare att navigera mellan punkterna. Det skulle visa sig bli ganska många kilometers körande, hit och dit, fram och tillbaka. Att genomföra denna runda strax före kl. 8 en lördag var ett gott val av tidpunkt, lugnt och still och det gick att vara lite kreativ i sina vägval.

Hallén på bil-ALC vid bilfabriken. Här gick behövde jag inte ens kliva ur Rulle T.

När alla stegen var avklarade väntade här inte någon fysisk finalburk istället väntade färd hem mot cachingbasen. Inte för några mugglaraktiviteter utan i dag kl. 10.15 väntade årsmötet för Intresseföreningen Geocaching i Sverige.

Vid sista delsteget.