Att se spöken mitt på ljusa dagen

-Jag har varit ute och jagat spöken, sa Hallén, till en kanske något fundersam mugglarkollega vid återkomsten till kontoret. Men man skall inte förklara allt för mugglare, dom får undra! Dagens lilla minitur tog sin början efter att förmiddagsmötet var avklarat några kvarter från kontoret, solen sken från en klarblå himmel, och jag beslutade mig för att ta en promenad innan nästa möte skulle inledas.

Jag letade mig fram genom den uppgrävda staden och lyckades hitta en gångväg fram till den virtuella cachen Grymt bra läge. Här uppenbarade sig en gris i jätteformat, en ny bekantskap för mig som sällan rör mig i denna del av staden.

Lika bra att fortsätta promenaden genom staden och gå mot nästa virtuella, The champ. Inga problem att hitta denna boxare, jag undgick även att få en rak höger! Därmed var dagens spökjakt avslutad och jag fick återvända till kontoret för nästa möte.