Söndagscaching

Efter gårdagens lite längre tur fick det i dag bli en kortare tur. Sommartiden gjorde det märkbart mörkare denna dag så jag avvaktade med avfärden lite så att dagsljuset skulle hinna sprida sig över cachinglandet. Första stoppet med Rulle T var vid Bohus fästning där det för en tid sedan publicerades en ny virtuell cache. Fotot av mig själv och Fars hatt klarades enkelt av.

Fars hatt utan Hallén

Efter detta korta stopp rullade jag vidare tillbaka till Hisingen och tog sikte på Björlanda och dess stora småbåtshamn. Där hittades en lämplig parkering och jag kunde påbörja ALC rundan Björlanda Kile Adventure Lab som avklarades inklusive dess final. Givetvis passade jag även på att logga Göteborgs Julkalender 2019 #1 – Björlanda kile 2 som lämpligt nog låg vid ALC rundans femte steg. Därmed var dagens lilla söndagstur avslutad, 8 cacher (varav 5 ALC steg) blev resultatet och endast en kort promenad.