Lunden & Överås samt en befriad groda

Efter gårdagens långvandring blev det dag en kortare tur för att ”städa” bland några burkar i närområdet. Det blev en vandring på drygt en mil denna dag och blott två burkar eftersöktes och hittades. Den första var en traditionell, en liten nano, Nanocache i slutet av Mars. Det var inte svårt att hitta burken, men oväntat många pratsamma mugglare drog fram i sakta mak på gatan vilket fördröjde loggningen något!

Förmiddagsvandringen gick nu vidare mot Överås och multin Överåsparken #1. Tidigare loggar avslöjade att det skulle gå att lösa steg 1 och 2 hemifrån, men jag tyckte att det var lika bra att gå till samtliga steg. Att räkna trappsteg, som en av uppgifterna gick ut på, kan vara vanskligt. Men denna gång överensstämde min beräkning med utläggarens och jag belönades med en hittad burk.

I Överåsparken finns detta minnesmärke, det hade varit ett givet delsteg om Hallén lagt ut en multi i området!

När jag är ute på burkjakt används en gps av traditionellt slag men i bland startar jag även appen på telefonen. När jag gjorde så i dag dök det upp besked om nya souvenirer, tydligen hade jag, utan att närmare planera saken, lyckats hjälpa allas vår signalgroda ut ur en labyrint. Det glädjer mig givetvis, men jag hade inte planerat detta hjältedåd!