Dönerstag 2022

Förr om åren, på den tiden då det inte fanns någon pandemi, var det tradition att christinah2 & O2le höll event, oftast vid Prästtjärn. Men nu har det varit några märkliga år då påsken inte varit sig lik, men nu är ordningen återställd!

Jag tog mig med hjälp av Rulle T upp till parkeringen nära Kåsjön för lite uppvärmning före eventet och gick med raska steg mot Påskäggxtra, som låg på en plats där jag tidigare hade en burk som numera är arkiverad. Det var en synnerligen passande cache inför påsken!

När detta var avklarat gick jag tillbaka samma väg och vidare in i skogen för att där, märkligt nog, leta efter en val…. Efter en del letande hittades den allt medan regnet tilltog allt mer. Det kändes inte lockande att fortsätta längre in i skogen så jag valde att gå till eventplatsen för att se om där gick att få tak över huvudet. Jag var inte ensam om den idén uppenbarligen, det var redan en del burkletare församlade under en pressning som CO:s hade satt upp, en välkommen anordning! Därefter dröjde det inte länge innan fler och fler burkletare visade sig i skogen och eventet kunde börja.

Efter en dryg timmas trevlig samvaro började det låta från diverse telefoner och hela den församlade geocachingskaran begav sig iväg med bestämda steg.

Alla träffades sedan under närmsta gran…. Den nya burken 2. Påskhäng. PiP 2022 kunde loggas utan problem av det ”pipande” eventgänget.

När detta var avklarat gick jag den dryga kilometern tillbaka mot Rulle T för hemfärd innan mörkret sänkte sig över skogen.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.