På ännu en spökjakt

Onsdagen var visserligen en vanlig arbetsdag men den bjöd på ett tillfälle att bege sig runt i staden då en del av arbetet utfördes utåt Lindholmstrakten vilket medförde en färd över älven. När arbetet där var avklarat begav jag mig mot dagens första spöke Sannegårdshamnen Virtual. Därefter loggades en mystisk myst innan jag träffade på nästa spöke Eriksbergskranen.

Därefter gick färden tillbaka till kontoret för att ”vila upp mig lite” innan jag konfronterades med spöket vid det Ostindiska Kompaniet! Den låg mycket lägligt till då jag skulle in i kompaniets huvudbyggnad för att där hålla ett föredrag om hur Örgryte införlivades med Göteborg för hundra år sedan, eller var det inte snarare Göteborg som införlivades med Örgryte…. Några spöken berättade jag dock inte om vid detta tillfälle!