Är en letterbox en lunchbox?

Visserligen måndag i dag och därmed inte någon dag som brukar ägnas åt burkjakt. Men då jag hade tillfälle att spendera dagen i hemmakontoret så kunde jag givetvis unna mig en bensträckare under lunchen och då jag inte behövde förbereda någon lunchbox så fick det istället bli en letterbox – fullständigt logiskt – inte sant?

Det fanns lämpligt nog i närområdet en ologgad burk av detta slag, dessutom en av årets påskburkar som sparats till ett lämpligt tillfälle, 3. Påskskyltning. PiP 2022. Promenaden gick genom Björkekärr och in över gränsen till Partille och väl på plats såg jag givetvis omedelbart var burken borde vara. Fantastiskt nog fanns de till och med en stämpel i cachen, lämpligt utformad för att passa dess format. Loggningen var snabbt avklarad och därmed var denna korta tur och berättelse slut!