Forntidsvandring – igen

För några veckor sedan besöktes Ingabos nya ALC utmed forntidsvandringsleden utmed Säveån och bort mot Skallsjö. Under tiden som gått sedan dess har det publicerats ett antal nya cacher i samma område och med samma vandringsled som utgångspunkt, alltså dags för ett nytt besök. Rulle T fick ta igen sig på pendelparkeringen medan jag klev iväg utmed vandringsleden.

De första cacherna hittades utan någon svårighet, men värre var det med #4 där inget loggbart påträffades, samma sak hände även vid #7. Givetvis en besvikelse med två DNF:er. Men jag kompenserade något genom att passa på att besöka multin Jul i Lerum 2018 #7 Mattor med gröna pinnar, där uträkningen gick utan problem, checkern ansåg dock att jag hade fel, men jag gick ändå mot koordinaten och där fanns burken oavsett vad checkern ansåg! När jag ändå var åt detta håll passade jag på att logga Jul i Lerum 2018 #7 Tomtenäsan, därmed blev det lite extra julstämning så här i slutet av maj.

Landskapet kring Säveån är alltid trevligt att vandra i så förutom några loggade burkar blev det både naturupplevelser och en hel del historia denna dag.