Toppen med event!

I dag skulle O2le hålla sitt första event som EO, givetvis måste man vara där och se hur detta skulle gå! Trots att eventet hölls på Brudaremossens gamla soptipp så fick Rulle T göra tjänst och föra mig uppför backarna. Parkeringen närmast eventet var belamrad med mugglarbilar, långt fler än man kunde tro då det i övrigt inte syntes till speciellt många ute denna dag. Men där stod också en stor grupp geocachare, och något överraskande synts stadsalv – är inte han i USA….? Det blev ett kort förevent innan vi alla gick mot toppen där fler och fler eventdeltagare församlades.

En del mugglare fick för sig att passera igenom eventplatsen, det är alltid lika häpnadsväckande att se dessa mugglare som springer och cyklar upp och ned för en backe utan mål och mening! Vi burkjägare hade dock en trevlig och civiliserad tillställning med mycket prat kring burkar och allt som till denna nobla aktivitet hör! Det blev dessutom allmän utdelning av glass – riktigt gott – stort tack till EO med hjälpreda!

Jag var kvar in i det sista och lämnade eventplatsen med de sista deltagarna samt EO och promenaden gick tillbaka ned mot parkeringen där Rulle T väntade, sedan var tog det inte lång stund att nå geocachingbasen.