Påskfirande?

Som alla vet så närmar sig påsken med stormsteg så här i november. Det gäller att förbereda sig för att jaga ägg och häxor! Inget kan lämnas åt slumpen, förberedelserna är krävande och uppdraget kan vara livsfarligt. Som ett led i dessa påskförberedelser tog jag mig med hjälp av Rulle T i dag österut till ett landskap fyllt av små förtrollade sjöar och tjärnar.

Utan att hindras av häxor, ägg eller än värre, gula kycklingar, gick jag genom terrängen mot dagens mål. Där, invid en gran, fanns en stor svart holk, man kan undra vad denna kan dölja. Jag gav mig i kast med uppgiften, åkallade allehanda flygande tanter, kvittrande gulingar och ett par riktiga galningar innan lösningen uppenbarade sig i form av en plastburk med loggremsa. Uppdraget var fullföljt och jag återvände till Rulle T för att åter bege mig ut på vägarna.