Event i Hagaparken – med bonusrunda

I dag förväntade jag mig att se Bellman och inte minst skåda fjärilsvingar över Haga men jag möttes istället av en grupp skuggfigurer som samlats ett kort stycke från mitt kontor, ivrigt utbytande erfarenheter av att leta plastburkar. Det var alltså dags för event igen! Det blev till slut en ganska stor grupp burkletare som var församlad och när eventet började lida mot sitt slut fingrade EO frenetiskt på sin telefon och plötsligt plingade det till i våra telefoner, ALC rundan Hagaparken hade publicerats. Det blev omedelbar avgång när den stora gruppen började gå promenaden, allt medan mugglarna såg på med undran och med skräck.

När det sista delsteget var avklarat fick vi koordinaterna till bonuscachen som EO lyckats pressa in så här mitt i centrala staden, inte illa! Den lilla cachen kunde inte undgå den stora mängden jägare som likt Egyptens gräshoppor drog fram och snart var FTF loggen för Team Haga signerad. Efter ett kort efterevent var det dags att bege sig hemåt efter en ovanligt trevlig tisdagskväll.