Hit och Dit – vilket skämt!

Det var något kylslaget när jag klev ur Rulle T i Partille centrum denna andra advent. Jag tänkte mig ut på en kortare promenad, både hit och dit i jaken på två ALC rundor som kom ut i samband med ett event för några dagar sedan, som jag tyvärr inte hade möjlighet att närvara på. Men rundorna fanns givetvis kvar så jag började med att bekanta mig med en jättebäver(!) innan jag svarade på den första frågan, allt hade ett humoristiskt tema, sicket skämt. Det gällde att tänka på rätt sätt och och google till hands för att hitta rätt, men då gick allt lekande lätt. Jag började med Hit med tillhörande bonus innan jag gick dit och även den med tillhörande bonus. Hur lustig kan man bli, undrade jag till slut! Men jag kände inte någon olust när bonusen var loggad, tvärtom, jag kände mig inspirerad att leta upp en burk till. Det visade sig nämligen att Rulle T stod parkerad mycket nära en gammal DNF från 2018, den skulle nu letas upp! Letandet tog inte lång tid, snart var burken, GNK Power droid, funnen och jag undrar hur den kunde undgå mig vid mitt förra besök. Därefter kunde jag åter kliva in i Rulle T och få upp värmen i mina stelfrusna fingrar och färdas tillbaka mot gecocachingbasen efter denna lilla miniutflykt.