En visit vid Kåsjön

I dag hade jag bestämt att gå runt i Kåsjöområdet tillsammans med Ingabo. Vägen upp mot sjön förbi Björndammen var extremt hal och den väg som Ingabo kom åkande förbi Furumossen var vägen helt avstängd på grund av en olycka. Men Rulle T klarade av att klättra uppför höjderna utan missöden och efter en stund anslöt även Ingabo. Vi hade en del arbete att utföra i trakten, vad det resulterade i lär du får veta mer om här på bloggen efterhand.

Men vi hann även med att gå en runda för att leta efter lite burkar, framförallt lösta mystar. Under vandringen loggades Storm och stiltje samt Träd. Stigarna i området var täckta av snö, slask och is, blandat med varandra. Vissa brantare stigar är försedda med rep, vilka kom till nytta denna dag!

Dagen avslutades med en kortare bil-caching tur för att få loggat cacherna Träd 2, Påskdagen. P-ruta. PiP 2021, Påskafton. Uppe med tuppen. PiP 2022, dessutom fick jag med Finalen PiP 2022, där hade jag inte loggat alla burkar men det hade Ingabo. Därefter var det dags att återvända hem till cachingbasen och låta kängorna torka efter all snö som ansamlats i dessa.