Julevent – här var det tomtar

Sent på tisdag eftermiddag lämnade jag kontoret där jag uppehållit mig under dagen för att bege mig i riktning mot ett event, inget mindre än årets Julevent, men denna upplaga arrangerades av dubbeltomtarna Straussen och MacGyver72 istället för Hallén och bgr01. Jag närmade mig eventplatsen lite försiktigt via de mörka bakgatorna och därifrån kunde jag observera att tomtarna redan var på plats.

Dom såg lite ensamma ut så det var dags för gammeltomten, i förklädnad (alltså utan röd luva) att träda fram och in genom dörrarna.

Märkligt nog lyckades jag inte förbli anonym utan blev igenkänd omedelbart…. Vi fick en stund för oss själva men sedan började det att komma allt fler deltagare och två (2) loggböcker signerades, pepparkakor konsumerades, men de skummiga tomtarna hoppade jag över. Allt var alltså så som traditionen bjuder vid ett julevent i Göteborg. Nybörjartomtarna skötte det hela med den äran, inget att anmärka på! Stort tack för att ni organiserade eventet och tack till alla trevliga nissar som dök upp och minglade.