2022 final – och förberedelse för 2023

Under den sista dagen av 2022 fick det givetvis bli en liten geocachingtur. Med Rulle T gick färden mot öster och det lilla brukssamhället Jonsered. Ett spöke från industrisamhällets tid har börjat att rassla med kedjorna och det var dags att tala gengångaren tillrätta! I det svaga gryningsljuset kunde jag snart observera platsen för hemsökelsen och med ett enkelt foto upplöstes gasten och jag kunde nöjd lägga denna virtuella till handlingarna.

Uppför branterna gick nu vandringen för att logga ytterligare en av påskburkarna i Partille, denna gång 1. Jesu grav. PiP 2022. Efter en tur in i snårskogen hittade jag de imponerande ”gravblocken” och strax därefter även burken. I god fart gick promenaden nedför branterna och snart öppnades dörren på Rulle T, dags för en liten förflyttning.

Nästa stopp var nära Kåsjön där jag gick ut på en vandring för att logga ett antal myst-finaler samt markera några koordinater. Det var en fin tur vid Kåsjön och ganska många var ute i skogen trots att vädret kanske inte såg så lockande ut, men det var åtminstone inte regn denna dag.

I dag publicerades två kommande event i närheten:

Båda eventen äger rum den 14 januari, och jag kan avslöja att min aktivitet i området har ett samband med nästa års event. Missa inte denna dag vid Kåsjön…..